![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
wlasnie odnalazlem to forum i przystepuje z wielka checia. Na wstepie sie przedstawie a potem problem. Jestem z warszawy, siedze w programowaniu od lat, grafice i wogole. Pracuje na Apple G5 dualu z unixowym Tigerem. Dysponuje php w wersji 4 i 5 oraz mySQL (niedawno doinstalowane) no i oczywiscie Appache. Postanowilem jakis nie dlugi czas temu zajac sie php w polaczeniu z bazami w mySQL. php jest juz dosc jasne dla mnie i w sumie lapie. Mam natomiast problem z logowaniem na strone. Probuje to zrobic jakos w miare bezpiecznie. Macie moze jakies proste pomysly pozwolajace zrozumiec idee? Jak to jest ze np. w index.php zrobie logowanie, ktore porowna z danymi z bazy - to w sumie chyba rozumiem, ale reszta podstron.. czy jest bezpieczna? Pozdrawiam i dzieki za wsparcie. -------------------- MacOS X 10.5 Leopard @ MacPro G5 Xeon 2xQuadCore 3GHz... "tutaj nie brak odpowiedzi"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj wyszukiwarki ostatni było kilka większych tematów o logowaniu .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witamy
![]() Cytat Dysponuje php w wersji 4 i 5 oraz mySQL (niedawno doinstalowane) no i oczywiscie Appache. A dlaczego "oczywiście" ![]() ![]() Cytat Macie moze jakies proste pomysly pozwolajace zrozumiec idee? U Nas pomysłów Ci bez liku ![]() raz dwa trzy Bezpieczeństwo: raz dwa -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 18:41 |