![]() |
![]() |
-Gość_artur- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jestem początkujący więc proszę o wyrozumiałość.
Mam formularz z którego za pomocą zmiennej jest przekzywana wartość wykorzystywana do zapytania w MySQL. Jest także skrypt który porcjuje wynik zapytania z bazy. Jeżeli na serwerze jest włączone session.use_trans_sid to sesja przekazuje zmienna pobrana z formularza do skryptu obsługująceho porcjowanie. Natomiast jeżeli jest wyłączony sid to oczywiście nie dizała, tylko ja nie wiem jak ręcznie dopisac SID do skryptu obsługująceho porcjowanie. Oto istotne fragmenty kodu:
Pomóżcie, gdzie dodać SID. Chyba że sa jakieś inne rozwiązanie, raczej nie chce używać ciasteczek. Dzięki za pomoc - z góry! zapraszamy do rejestacji i umieszczania przedrostków w temacie! /tiraeth/ Ten post edytował tiraeth 7.03.2006, 15:54:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Gość_artur- |
![]()
|
Goście ![]() |
dzieki za szybką odpowiedz.
Niestety nie działa. Wypisuje nieaktywne numery stron, z tym ze nie po kolei tylko same jedynki. Jaj jest powiedzmy 10 podstron to wypisuje 10 jedynek - nie aktywnych linków. Proszę o pomoc. Myśle, że jest jakiś drobny bład bo chyba idea jest słuszna. LICZ NA WAS ![]() |
|
|
-Gość_artur- |
![]()
|
Goście ![]() |
już poprawiłem, nie było nawiasów w [' . $i+1 . '] - powinno być [' . ($i+1 ). '].
Niestety dalej nie trzyma sesji ![]() szukam POMOCY w dalszym ciągu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:59 |