![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
To mój ostatni post na forum... Wyjaśnienia niżej....
Ostatnio nie mam czasu na nic, a od ponad roku nie mam życia towarzyskiego, wszystko przez programowanie. Przez programowanie straciłem wszystko: znajomych, bycie "na czasie" itd, jedyne co zyskałem to kasa i niby znajomi... Wszystko SYF. Zacząłem też pić i palić trawe z braku klontaktu - to naprawdę bolikiedy nie masz do kogo zadzwonić czy pójść. Postanowiłem przerwać programowanie, a co się z tym wiąże przerwać z forum. NIE oznacza to że rezygnuje z pracy przy THOcie - będe nadal pracowałał i zaglądał na deva ale forum koniec. Może wydać się że bez sensu to pisze i bez celju - może, ale ja nie chce znowu zniknąć niezauważony. Zostaiwam kontakt, gdyby ktoś cos potrzebował: email: pichus@poczta.fm gg: 2657620 Mówie wa wszystkim wielkie CZEŚĆ, było ji z wami wspaniale ale to już koniec... -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Każda tak mówi. A p;otem wracają.
Swoją drogą, skrajności to zła droga. Trzeba umieć wypośrodkować rzeczywistość i wirtualnosć. BTW: powinienem się uniesć gniewem za "wszystko to syf", ale znam Cię i wiem co chciałes powiedzieć ![]() 3maj się Puciek - jutro tu wrócisz ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej iść środkiem drogi (to przysłowie sprzed wynalezienia aut), popadasz ze skrajności w skrajność, no ale...wszystkiego najlepszego...na nowej drodze życia. 3maj się
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Puciek z mojej strony chce dodac, ze atmosfera na forum juz nigdy nie bedzie taka sama
![]() Mysle, ze rzucanie wszystkiego aby zmienic siebie to jak wylewanie dziecka z kapiela. Pomysl nad tym co jest w Twoim zyciu na + i zachowaj to, a nie proboj zmieniac wszystkiego na sile. Tymczasem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja myśle że on chce zacząć życie od nowa 8O
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja myślę Puciek, że powinieneś wziąć się w garść, rozgraniczyć co jest ważne a co nie, to że pijesz i palisz to tylko słaba wola, którą można zwalczyć... Ja po powrocie z drugiego zjazdu uświadomiłem sobie że współpracuję ze wspaniałymi ludźmi... sam poświęcam dużo czasu programowaniu i uwież mi można sobie poradzić....
Mam nadzieję że sobie poradzisz... ![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dasz sobie radę. Trzymaj się.
P.S. Idź do zerwanych więzi, tam Ci znajdą znajomych, albo zapisz się do Randki w Ciemno. -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
pa Puciek miło że nas odwiedziłeś mam nadzieję że wszystko u Ciebie będzie dobrze i że wrócisz do Nas kiedyś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa apapapapapapapa -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee. Kurde jak wszyscy zaczniecie go żegnać to nic z tego nie będzie... :x
Puciek... Przemyśl to i weź się w garść... Ja tam wierzę że staniesz na nogi... a pożegnam dopiero jak się poddasz.... PRZEMYŚL TO.... -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I tak tu wroci. Ja po 4 miesiacach tez wrocilem (ale na szczesnie nie mialem takich problemow).
Puciek: wiele osob pali i pije. Pierwszego nie pochwalam, w drugim trzeba miec umiar. Mimo wszystko da sie z tym zyc, jesli trzymac sie pewnych granic. -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
coś sie kończy - coś się zaczyna ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zacząłem też pić i palić trawe z braku klontaktu - to naprawdę bolikiedy nie masz do kogo zadzwonić czy pójść
Ja też siedzę całymi dniami w domu (prawie) ale jakoś nie zacząłem brać jakichś gówien ani pić do lustra - po prostu znalazłeś sobie usprawiedliwienie. A poza tym jakoś wątpię, abyś sam palił trawę, bez kolegów... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlasnie, co za radosc z palenia i picia samemu :?:
Ja takiej nie dostrzegam (nie zebym palil, albo byl nalogowym alkoholikiem) :!: ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Wlasnie, co za radosc z palenia i picia samemu Nie trzeba się dzielić...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ale pozniej nie ma z kim "swirowac" juz pod "wplywem"
![]() ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: Kosmos Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdyby nie praca obsikał bym internet.
|
|
|
![]()
|
|
W tym miejscu miało być parę inwektyw...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:57 |