![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem tej funkcji ;/ Powiedzmy że mam tabele o nazwie admin, a w niej pola o nazwie login i password. Mam tam kolesia o loginie powiedzmy Hectic i jak pobrać jego hasło oraz wyświetlić?
-------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ps. do moderatorów: w tagach [sql /] zapytanie wywalało się to też przedstawiłem je w No popatrz, a mi sie udalo ![]() --- nospor Ten post edytował nospor 1.03.2006, 13:48:12 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ok, ale jak to wyświetlić?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
no kolego. to ty masz problemy z php.
http://pl.php.net/manual/pl/function.mysql-fetch-array.php przejrzyj to, przejrzyj przyklady, przejrzyj inne funkcje z tej rodziny ps: przenoszę -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Hehe robiłem już tak, ale udawało mi się wyświetlać dane tylko z podanego wiersza, a jak zrobić to po loginie?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
oj chyba nie robiles, albo nie rozumiesz jak to dziala
![]() daj zapytanie takie co ci podal Levabul. Ono zwroci ci jeden rekord. nie musisz wowczas robic petli, tylko raz wywolaj:
a dane bedziesz mial w zmiennej $row -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Hmm nie wiem czy robie coś źle czy co...
Kod Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\usr\apache\httpd\html\hec\panel\funkcje.php on line 93
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzięki w końcu działa
![]() -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
|
|
![]()
|
|
Cytat Myślałem że znając C++ nie bedzie to trudne, ale widzę, że jest jednak inaczej Przepraszam za lekki OT: jakbys znal C++ to by bylo nie trudne. Mowiąc znal, mam na mysli porządnie znal. Gdy ktos umie programować w jednym jezyku, to przejscie na drugi nie powinno stwarzac mu trudności, gdyz posiada juz takie umiejętnosci jak: korzystanie z manuala, myslenie programistyczne, kojarzenie. Nie mam tu na celu obrażania Ciebie czy coś, tylko nie spodobalo mi sie stwierdzenie, że znasz C++ ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
No tak masz racje
![]() ![]() -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:00 |