![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Pytanie dotyczy tej -> S T R O N Y Umiesciłem w tabeli w komórce kod php do rotacji bannerów
chciałbym aby cała komórka (banner) była umieszczona z prawej strony tabeli, wiec dodałem jeszcze
niestety efekt jest taki, że banner nie zmienia swojej pozycji wycinek ze źródła strony
macie moze pomysł jak to zrobić? moze polecenia z powyzszych komórek gryzą sie z poleceniem pozycji komórki bannera ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób to w nowej tabeli daj Align tabeli right. Powinno pomóc
![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
no ale jaki to ma związek z php? (procz tego ze tego html'a generujesz w php)
przenoszę -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat(Turgon @ 2006-02-20 12:52:14) Zrób to w nowej tabeli daj Align tabeli right. Powinno pomóc ![]() dziekuje za rade, dzieki niej wpadłem na pomysl aby usunąć z tabeli szerkość <? echo... teraz jest ok ![]() ps. sory za umieszczenie tematu w złym miejscu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 23:25 |