![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Byc moze jest to juz gdzies na forum, jednak nie znalazlem ![]() A i pewnie dla wiekszosci bedzie to lamerskie pytanie ![]() Mam taki kod ktory wyswietla mi dane z bazy a przy okazji go troszke wzbogaca o kolory:
Co do tego kodu nie mam najmniejszych zastrzezen, moze coprawda nie jest napisany profesionalnie, ale dziala tak jak nalezy ![]() Moj problem pojawia sie w momecie, gdy chce pokolorowac wyniki.... tzn. dane sa wyswietlane w tabeli, a chodzi mi o to aby jeden <TR></tr> mial np. kolor yellow a nastepny np. rozowy ( ![]() 3-ci znow mial yellow i 4-ty znow rozowy... Czyli tak w kolko na przemian... ![]() ale niestety nic mi nie przychodzi do glowy jak to zrobic, moze ma ktos jakis pomysl?? Chodzi oczywiscie o wstawienie kolotu tla dla <TR>..... Ten post edytował detter 5.02.2006, 00:41:10 -------------------- Detter
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 1 Dołączył: 15.03.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
sprobuj moze jakos tak.. ---[ edit ]------- Cos ci sie bbcode poprzemieszczalo -- poprawilem. -- dr_bonzo Ten post edytował dr_bonzo 5.02.2006, 01:47:58 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
LOL!!! Dziala cudownie
![]() Nie wiem jak dziekowac!! ![]() -------------------- Detter
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można również $i = true; i w pętli $i = !$i;
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co to ma do mysqla. przenosze na php początkujacy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:42 |