![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgłupiałem :|
Wszystko ładnie sobie działało aż pewnego dnia w sumie bez powodu wyskoczył komunikat "FPDF error: Some data has already been output, can't send PDF file". Korzystam z "najnowszej" wersji FPDF z 2004 r Mam: PDF Support enabled PDFlib GmbH Version 5.0.3 Revision $Revision: 1.112.2.11 $ Wypuszczam PDF:
bez parametrów czyli domyślnie idzie do przeglądarki z nagłowkiem: application/pdf Dorzucam kilka PNG - ów w sposób:
Czy ktoś miał podobny problem ? Ten post edytował NoiseMc 31.01.2006, 09:58:21 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(NoiseMc @ 2006-01-31 10:51:50) "FPDF error: Some data has already been output, can't send PDF file". chyba z tego komunikatu jasno wynika, że przed $pdf->output() wyswietlasz jakis np. bialy znak, lub inne dane -------------------- Mateusz 'matipl' Kamiński
WWW - http://matipl.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, sprawdzałem nic nie wypuszczał przed wysłaniem nagłowków. Problem leżał po stronie fonta, którego załączałem. Zrobiłem jeszcze raz MakeFont i działa, ale nie mam pojęcia jaki był problem
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba z tego komunikatu jasno wynika, że przed $pdf->output() wyswietlasz jakis np. bialy znak, lub inne dane Świetna odpowiedz na pewno komuś tym pomogłeś ![]() i już pojawia sie nam błąd. Jeśli komuś pomogłem to dobrze jeśli nie to może nie zaszkodziłem chodziaż ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A plik z ktorego to wywolujesz nie jest zapisany w UTF-8 z BOMem?
-------------------- śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ty również. Nie ma to jak odpowiadać na posty sprzed grubo ponad 3 lat. Poza tym: odpowiedź, której się czepiasz, jest jasna i klarowna. Może i z ponad 3 lat ale jakoś do tej pory nikt nie umie tego "jasno" wyjasnić ^^ a czepiam sie tylko tego że oprócz białego zanku nic konkretnego. Jeśli ktoś jest lajkonikem i tak nic ona by mu nie dała. Zresztą nie czepiam sie tylko wyrażam opinie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
To jest temat w stylu headers already sent...
Kolejny nic nie wnoszący post (pytanie typu "co to" bez wcześniejszego użycia wyszukiwarki) - lock. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:56 |