![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki problem. Być może banalny no ale nie mogę wpasć na to jak go rozwiązać. A mianowicie mam formularz wyszukiwarki:
Kiedy wrzucę to na stronkę to w miejscu gdzie jest ten formularz tabela samoczynnie ignoruje sobie parametr height, innymi słowy wydłuża się i psuje wygląd. Wiem że to sprawka <form> no ale nie wiem co z tym zrobić aby dostosowało się do tabeli. Dziękuję i pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakoś dziwnie to wkleiłeś...
Nie powinno być tak:
(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Tutaj brakuje argumentu dla name... Spróbuj może zablokować tabeelke na height dając wartość (wysokość tabelki), albo wklej cały kod strony, bo teraz trudno cookolwiek powiedzieć... |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie nie powinno być tak bo tak jak jest działa. W tabelce mam parametr height. Ale kiedy wkleję :
to samoistnie tabelka sie rozciąga :/ Może żeby było łatwiej... tak wygląda tabelka...:
Ten post edytował Philes 27.01.2006, 17:12:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:35 |