![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wiec mam funkcje sobie no i ona jest odpowiedzialna za edytowanie wierszy z bazy danych... wypelniamy formularz i wciskamy okej i nam robi udpate.... no ale kiedy robie okej to wyskakuje (przez mysql_error() ):
Kod Something is wrong in your syntax obok 'long='' WHERE topic=''' w linii 1 a o to kod funkcji
Z góry dziekuje i przepraszam, jezeli istnieje taki post, a nie doszukalem sie go Ten post edytował Haptor 24.01.2006, 08:03:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nic:/ dalej
Kod Something is wrong in your syntax obok 'long='art1' WHERE topic='art1'' w linii 1 ale dzieki za zaangazowanie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A zrób tak:
i zobacz co się wyświetla. Może przesyłasz złe dane od zapytania. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dam sobie głowy uciąć ale wydaje mi się że 'long' jest nazwa zarezerwowana dla MySql'a. Sprobuj zmienic nazwe tej kolumny. Ale jestem niewyspany... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: Mikołów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To powinno pomoc:
|
|
|
![]()
|
|
Dziekuje osoba zainteresowanym i zaangazowanym jednak byl jeszcze jeden blad w zmiennych post a w tych kodach co zamieeszczaliscie byly bledy ze topic mialbyc rowny $_GET['editi']
Ku woli wyjasnienia o to kod:
Jeszcze raz dziekuje bardzo! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:40 |