![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 13.05.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam strone1.php na ktorej klikam w link i otwiera mi sie nowe okno ze strona2.php czy jest możliwość ze przy zamknięciu okna ze strona2.php nastapilo odswieżenie strona1.php :?: Do zamkniecia stosuje java script:window.close()
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest taka mozliwosc, wystarczy w tym otwartym oknie dodac kod:
Kod <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
opener.location.reload(); </SCRIPT> Mozesz tez zrobic ze strona zamknie sie po jakims czasie, wtedy dodaj linie: Kod // 2500 czas po jakim zamknie sie strona
setTimeout("self.close();",2500); Gdybys zas chcial zrobic zamykanie i odswiezenie okienka na klikniecie to jako HREF podaj moja_funkcja(), a w niej umiesc wlasnie te dwie funkcje co powyzej opisalem.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 13.05.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh - dziala !!!
THX WOJTEK |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat heh - dziala !!!
Tyle tylko ze to JS, a forum 'php' ;) Ale dobrze ze dziala ;) Cytat THX WOJTEK
Nie ma za co.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Tyle tylko ze to JS, a forum 'php' ;) Ale dobrze ze dziala ;) pozwalam sobie przesunac watek do hydeparku ;)
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 11:54 |