![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Admin mojego serwera może ustawić mi, aby wszelkie wiadomości wysyłane na pewien adres e-mail były odbierane przez skrypt php. Szukam więc skryptu, który będzie potrafił odczytać (pobrać do zmiennej) nagłówek i treść wiadomości, a także zrobić coś z ewentualnym załącznikiem (np. zapisać go w określonej lokalizacji).
Gdzie takie coś znaleźć? Niestety nie mogę skorzystać z procmaila itp "ficzerów". Pozdrawiam, K |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2006 Skąd: Reda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zainteresuje Cię Wiewiórowa poczta? To skypt napisany w php do obsługi serwerów pocztowych.
Może chociaż źródła coś Ci pomogą. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehm, znam SquireMaila, ale to jest webowy klient poczty. Mnie chodzi o jakiś skrypt, który mógłby (działając np w cronie) reagować na przychodzące wiadomości. Nie jest mi potrzebny cały ten wypasiony interfejs (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Pozdrawiam, K |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 22:06 |