![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety ta ostatnia petla powoduje blad Kod Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' P.S. Wiem, ze zaczynam Was wkurzac ale prosze o pomoc.... bo sam nie jestem wstanie sobie z tym poradzic... z php sie bawie dopiero 2 miesiace ale dziwnie sie jego ucze bo zaczynam od rzeczy trudniejszych dzieki ktorym poznaje latwiejsze i nie wszytko jestem wstanie pojac.... Wiec zwracam sie do Was ![]() pozdrawiam, Balon. -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zakończ stringi ". Bo w 27, 34 masz skopane.
Najlepiej stosuj ' i oddzielaj zmienne od stringow. A najelpszym rozwiązaniem jest:
Ten post edytował Majdan 2.01.2006, 22:26:43 -------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok dzieki to zadzialalo ale teraz mam klopot z ta petla... Nie wiem w jaki sposob mam umiescic $row['nazwa'] w petli
w momencie $query -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 445 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Co masz na myśli pisząc "umieścić"?
Pomiędzy {, a } dajesz np.:
-------------------- Don't worry, be happy!
Gadu-Gadu: 1687784 Darmowe komponenty na stronę WWW - licznik księga gości shoutbox chat kalendarz data godzina imieniny IP host przeglądarka odwiedzającego ankieta sonda |
|
|
![]()
|
|
chodzi mi o to ze ta linijka
generuje mi blad: Kod Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /home/soonhost/public_html/balon_portfolio/tmp/sl/inc/linki.php on line 67
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No przecież już dostałeś chyba dość podpowiedzi...
Albo:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zrobiłem tak jak mówiłeś, ale nic to niestety nie dało....
http://www.scx.pl/balon_portfolio/tmp/sl/ - blad mozna zobaczyc tutaj.... Nie wiem czego jest to przyczyną -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyjżyj się temu kodowi. Zwłaszcza liniom 8 i 9...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
dobra doszedlem do tego co zle robilem ;] poprostu namieszalem za bardzo z tymi echo zrobilem tak i jest dobrze:
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:08 |