![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ludzieee!
Trzymajcie się z daleka od Unreal Tournament 2003. Nie wiem czy ktoś pamieta pierwsze UT, miało ono dobrą grafikę i wspaniały, niepowtarzalny klimat (chodzi mi o grę z botami). UT2003 natomiast jest największym gniotem w jaki grałem od dawna... Jest nudny jak flaki z olejem, ładuje się tygodniami, nagrzewa procesor do 50 stopni a w zamian nic nie daje!!! Napiszcie przed jakimi grami i programami jeszcze się trzeba wystrzegać. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Windows 95/98/ME/2000/XP - to sa wirusy:
:arrow: mulą kompa :arrow: zajmują pamięć :arrow: szybko się rozpowszechnia :arrow: zawiesza kompa :arrow: usuwa pliki :arrow: zneca sie na uzytkownikiem :arrow: i na domiar złego musimy za to zapłacić (czasami) -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:arrow: i używać
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Winda to najgorszy wirus, bo jak chcecie usunac, to bez formata ani rusz
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wracajac do UT 2003 to ta gra SUXXX jak zreszta wszystkie czescie UT:P q3a jest lepsiejsze:P
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat q3a jest lepsiejsze:P
Powiedziałbym nawet najlepsiejsze ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
BYŁ TYLKO 1 DOBRY UNREAL - JEDYNKA.
Wielekie litery zamierzone ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
ke?
A co to Unreal? I z czym to się je? To je gra? Heh... zadna gra nie powaliła mnie tak na kolana i nie przykuła do komputera na tak długo, jak Robbo I/II, Fred i kultowa Lasermania - ale to są czasy 8bitowego Atari.. Teraz to tylko festiwal tandetnej kolorowej maskarady. Szczególnie jeśli chodzi o nawalanki. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tiaaa, Robbo kiedyś przykuło mnie do TV na 13h
![]() Ciekaw jestem ilu forumowiczów pamięta tą grę... A co do: Cytat Teraz to tylko festiwal tandetnej kolorowej maskarady.
Szczególnie jeśli chodzi o nawalanki. Zgadzam się ale z wyłączeniem q3a ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat Tiaaa, Robbo kiedyś przykuło mnie do TV na 13h 13h ? Co to jest ? nad RobboII siedziałem z 4 dni bez wyłaczania atarynki, bo nie było save'a - wakacje, spałem po dwie trzy godziny. Kto teraz wytrzyma tyle nad gra w zasadzie logiczną?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat 13h ? Co to jest ? nad RobboII siedziałem z 4 dni bez wyłaczania atarynki, bo nie było save'a - wakacje, spałem po dwie trzy godziny. Kto teraz wytrzyma tyle nad gra w zasadzie logiczną?
Hehe, na 13h się skończyło, bo tyle czasu zajęło mi przejście jej, ale gdyby się wydłużyło to siedziałbym dalej, aż bym ją albo siebie wykończył ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat . Kto teraz wytrzyma tyle nad gra w zasadzie logiczną? robboII? dla mnie to byla gra zrecznosciowa... hm ;)
pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Zręcznościowo to się uciekało przed robalami
![]() Logicznie szukało się najkrótszej drogi do celu ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2002 Skąd: Gliwice/Radomsko/Szczepocice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat q3a jest lepsiejsze:P
Powiedziałbym nawet najlepsiejsze ![]() Nie bluźnić mi tu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie bluźnić mi tu
![]() Dokładnie!!! Ja się do Quake'a zniechęciłem po pograniu sobie w Q2 - też beznadzieja. Dodam, że chodzi mi o GRĘ Z BOTAMI nie przez sieć. W tej konkurencji UT nie ma sobie równych! Nie wiem, ale jeżeli dobrze pamiętam, to w Q3 nie ma możliwości grania samemu z botami - to jak nie mam sieci to mam sam do siebie strzelać? ![]() Ale UT2003 - dno + 1 metr mułu! Lekko rozczarowało mnie także SimCity 4 - owszem grafika wspaniała, ale przy większych miastach Athlon 2200 i 512RAM to za mało aby dąło się grać... Szkoda, bo jestem wielkim fanem całej serii SimCiy. Ale tak czy tak dla mnie to jest najlepsza strategia! Pamieta ktoś jeszcz SimCity classic i te wielkie emocje :-) przy graniu? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na atari to zadadzila montezuma, twilight zone, bulder dash no i ekstra wyscigi road race( z mozliwosci save wynikow na koncu tasmy) :wink:
a zapomnialem dodac strip poker z kasety - cale 16 minut wgrywania ![]() a powracajac do glownego tematu to najwiekszym syfem jest neverwinter nights - brak klimatu, podobna do rabanki typu diablo II. Ganiam sam po lesie, nie uzywam magii i wszystkich rozwalam a w baldursie takie rzeczy nie przechodzily. |
|
|
![]()
|
|
Ja nigdy nie lubiłem gier typu Diablo czy Heroes Of Might And Magic - jak dla mnie wybitna strata czasu. Najbardziej lubię strategie typu Simcity czy RollerCoaster Tycoon oraz symulatory typu Apache/Havoc (rewelacja!) i wyścigi (NFS3 i 4 Rulez).
Aha, przypomniało się - jeżeli chodzi o grę w sieci (i nie tylko) to dobry jesyt jeszcze Half-Life. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: -- Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie wiem, ale jeżeli dobrze pamiętam, to w Q3 nie ma możliwości grania samemu z botami - to jak nie mam sieci to mam sam do siebie strzelać????
W q3a jest taka mozliwosc.. Ale najlepsza jest gra przez neta ;) Robisz sobie jakis skrypcik php etc i nagle na 30min sobie wyskakujesz na q3 :) (no chyba ze juz w noc, wtedy zostajesz na dluzje ;p) Co do innych gier, oj duzo tego bylo.. Od poczatku bylem maniakiem serii Heroes (glownie II), Collin II tez byl niezly, Anno 1603 no i niesmiertelny SWOS :D To te co mi do glowy przychodza teraz ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2003 Skąd: Żory / K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat q3a jest lepsiejsze:P
Powiedziałbym nawet najlepsiejsze ![]() Najnajlepsiejsze jest Tribes 2. Dlaczego? Tutaj macie wyczerpujaca odpowiedz. Jak zagracie z powiedzmy 60 chlopa w druzynach na jednej mapie na modemie to odczujecie dlaczego ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2002 Skąd: Gliwice/Radomsko/Szczepocice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Lekko rozczarowało mnie także SimCity 4 - owszem grafika wspaniała, ale przy większych miastach Athlon 2200 i 512RAM to za mało aby dąło się grać... Szkoda, bo jestem wielkim fanem całej serii SimCiy. Ale tak czy tak dla mnie to jest najlepsza strategia! Pamieta ktoś jeszcz SimCity classic i te wielkie emocje :-) przy graniu?
Jak Godzilla łaził mi po dzielnicy willowej? Wole krwiste strategie (Medieval) a w SimCity niestety nie było za dużo ofiar (chyba że obudził się wspomniany jaszczur). |
|
|
![]()
|
|
Cytat Jak Godzilla łaził mi po dzielnicy willowej? Wole krwiste strategie (Medieval) a w SimCity niestety nie było za dużo ofiar (chyba że obudził się wspomniany jaszczur).
Ofiar było i to sporo, ale w wyobraźni -trudno, żeby przy każdym wdepnięciu potworka ekran na chwilę robił się czerwony i coś po nim ściekało :-D -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Atari -> Rampage!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Atari -> Rampage!
hmmmmmmmmmmmmmm ![]() dla mlodych pare fotek z zajeb.... grafika. nie to co teraz marne q3 i ut ![]() http://www.ataritimes.com/computers/review...ev_rampage.html |
|
|
![]()
|
|
Uuaaaaaaaa....
Normalnie musze sobie emulator znowu zainstalowac... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
wiedzialem, ze sie napalisz
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A pamiętacie taką fajną grę na atari, hcodziło się żabą przez ulicę a potem skakało się przez wode i trzeba było wskoczyc do dziury bo inaczej abo z żaby by się zrobił placek na jezdji albo by się utopiła albo by ja zjadł krokodyl.
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
FROGS albo FROG
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Szubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Tiaaa, Robbo kiedyś przykuło mnie do TV na 13h
![]() Ciekaw jestem ilu forumowiczów pamięta tą grę... taaa, na pc muzyke puszczało się z kasety magnetofonowej ![]() |
|
|
![]()
|
|
do tego dochodzil magiczny przedmiot COVOX
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
łee tam i tak C64 rulez
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na ośmiobitowcach najbardziej podobał mi się Archon. Ktoś pamięta?
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Archon. Ktoś pamięta? No ba.. Jeszcze pytasz?
A skoro juz sie zrobił totalny offtopic: Jet Set Willy - komu to coś mówi? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.idn.org.pl/users/lesz/legend/inne.html
Aż się łezka w oku kręci. :wink: -------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A pamietacie Pitfala :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie no jak tak mowicie ... o tym wszystkim i widze nawet fajne zroodla to zaraz sobie chyba emulator jakis zamontuje
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat nie no jak tak mowicie ... o tym wszystkim i widze nawet fajne zroodla to zaraz sobie chyba emulator jakis zamontuje
![]() wlasnie przemiarzam usa w grze road race ![]() |
|
|
![]()
|
|
A kto nie grał w River Raid ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat A kto nie grał w River Raid ?
![]() nawet w salonach byl ale chyba od 51 poziomu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ech... Az mi sie moja Amisia 500 przypomniala
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:01 |