![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki spkrypt:
i jak uzywam tego skryptu no wiecie żeby wyrzucic autopilota z anteny to potem mi wchodzi na strone administracji a nie chce żeby wchodziło da sie tak zrobić żeby wyrzucił autopilota a wchodził na stronę którą ja podam ? z gory dzieki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem za bardzo o co chodzi z tym autopilotem i antena
![]()
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj chyba źlę mnie zrozumiałeś chodzi mi o to że to jest Kicker Autopilota na radiu i popatrz gdy go użyję to on wyżuca autopilota ale wchodzi mi potem na stronę moich administracji radiem a ja chcę zrobić tak żeby wykonał polecenia wyrzucenia autopilota z anteny a wszedł na adres strony ktory ja podam wiesz żeby na chwile polączycł sie z administracją wywalil autopilota i wszedł na stronę której link ja podam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[OT]jak pierwszy raz na na to spojrzałem to przyszło mi na myśli jedno: Brute force...
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze o poprawny temat watku na PW wraz z LINKIEM do tematu.
-Zamykam- -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:53 |