![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
witam
mam plik index.php a wnim includuje plik z moimi funkcjami mam tak kilkanascie funkcji ale podam tylko jedna. gdy dam taka funkcje jak ponizej to napis administratorzy wyrowna sie do lewej strony
a gdy dam bez <h3> i </h3> to jest wycentrowany a w pliku index.php mam zaznaczone <p align=center> co moze byc nie tak?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. No tylko pogratulować takiej ładnej funkcji. A po co Ci ona?
2. A powiedz mi: Jaki to ma związek z php? Przecież Ty masz problem z HTML'em. Przenoszę na Po stronie przeglądarki XHTML/HTML 3. Pytasz o HTML'a a nie pokazałeś kodu HTML'a. Więc powiem Ci na tyle na ile widać: Skoro masz w akapicie tekst wycentrowany to co się dziwisz że tekst jest wycentrowany. (Zakladam że tą genialną funkcją wywołujesz "w" akapicie, bo tego też nie powiedziałeś ) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 233 Pomógł: 3 Dołączył: 18.07.2005 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
kurde i znowu ochrzan..
co ci sie w mojej funkcji nie podoba?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dzieki ens0re (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niech zgadnę robisz coś w stylu:
Zjadanie czasu wykonania aplikacji. Taka funkcja jest zbędna. Jest to po prostu nadpisanie wbudowanej operacji. To tak jakbyś zrobił:
Ale to w kontekście Twojego problemu jest OT. Wróćmy do centrowania. Pokaż pełny kod HTML'a i style jeśli jakieś masz. ----edited---- O, już po ptokach (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naglowki (h1, h2, itd) maja ustawione domyslne style m.in. to ze sa wyswietlane do lewej strony, maja zastosowany margin i padding, oraz sa pogrubione. Wszystko to mozna pozmieniac wg wslasnych styli.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:04 |