![]() |
![]() |
-Gość_fraksipon- |
![]()
|
Goście ![]() |
czolem potrzebuje skrypt ktory bedzie losowo pokazywal jedno zdjecie na stronie z wybranego folderu pt: zdjecia
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 24.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bez przesady...
to mozna w kilka minut napisac... -------------------- i'm moron ;(
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
napiszesz jak to tak szybko mowisz sie da?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A 5zł wrzuć do mojej forumowej skarbonki... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(crash @ 2005-12-20 21:44:15)
A 5zł wrzuć do mojej forumowej skarbonki... ![]() A co wtedy, gdy ktoś da sobie kropkę w nazwie pliku? ![]() ![]()
-------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Speedy) A co wtedy, gdy ktoś da sobie kropkę w nazwie pliku? Wtedy dalej wszystko będzie działać dobrze ![]()
Ustawiając $f na: plik.jpg, p.l.i.k.png, ...gif czy co tam chcesz... Jak już to możesz skrytykować to, że nie skorzystałem z wbudowanej funkcji przeznaczonej do tego celu, ale coż, pisałem na szybko z palca. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorx - właśnie przed chwilą mnie olśniło i wszedłem, żeby usunąć swojego posta
![]() Trudno, w takiej sytuacji tego nie uczynię :-). Po prostu ten zapis skojarzył mi się z takim innym, który kiedyś napotkałem, i w którym właśnie kropka robiła problem. zwracam honor ![]() pozdrawiam -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Skąd: Lewin Brzeski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wstawiłem tą pierwszą wersje i działa:D czy ktoś mógłby mi dopisać takie coś aby wyświetlało krótki opis z pliku o takiej samej nazwie co zdjęcie a samo zdjęcie było linkiem do dużego zdjęcia (bo ten skrypt będzie wyświetlal miniaturkę).
Link do strony http://topmek.7net.info/stronka/index.php Dzięki za pomoc. -------------------- by Topmek 2 kyu from L.B.
"Life is Simple: sleep, eat, train karate" |
|
|
![]()
|
|
Cytat(topmek @ 2005-12-29 22:41:28) czy ktoś mógłby mi dopisać takie coś A czy ktoś (czytaj Ty) mógłby mi zapłacić za usługę programistyczną? NTF. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
tompek, nie po to w temacie http://forum.php.pl/index.php?showtopic=39330 dałem Ci link do tego tematu, żebyś takie genialne pytania zadawał, tylko po to, żebyś sam jakąś inicjatywę wykazał i coś zrobił.
![]() Zresztą w tym drugim temacie napisałem Ci jak możesz rozwiązać wyświetlanie opisu do zdjęć. Ten post edytował Speedy 30.12.2005, 13:30:40 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Skąd: Lewin Brzeski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok:P Już zrobiłem i wyświetla mi się opis i link też się robi.
Sorki, że chciałem was "wykorzystać":P Ten post edytował topmek 30.12.2005, 19:53:42 -------------------- by Topmek 2 kyu from L.B.
"Life is Simple: sleep, eat, train karate" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:15 |