![]() |
![]() |
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Potrzebuję jak najprostrzego formularza który zapisuje pliki w txt, szukałem na forum, ale znalazłem tylko te bardziej skomplikowane. Formularz mam w html zapisany metodą post. Mam formularz, lecz z użyciem zmiennych globalnych i jak je usuwam to już nic nie działa. Proszę o pomoć szuką już kilka dni tego skryptu
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co "usuwasz" zmienne superglobalne :?:
(domyślam sie że wywalasz $_POST[ 'value' ] na rzecz $value) No to jak masz wszystko to czego szukasz? Zgubiłem się :| |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Niestety, wpisałem taki kod:
Parser php pokazuje mi błąd: Parse error: parse error, expecting `T_STRING' or `T_VARIABLE' or `T_NUM_STRING' in c:\usr\krasnal\www\hello\projekt\form.php on line 3 A oto trzecie linijka kodu:
Niewiem co dalej zrobić, pytałem na różnych forach, ale nikt nie umiał zrobić poprawnego i bardzo prostego formularza. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno działać. Pozdrawiam i idę grać w Hitman'a ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Niestety nie działa
![]() Login: Hasło: A powinno być: Login: (zmienna1) Hasło: (zmienna2) I Lipaaaaaaaaaaaa ![]() |
|
|
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Sprawdziłem na różnych przeglądarkach i działa, ale tylko pod Operą, a muszę mieć skrypt również pod Firefoxa, oraz Internet Explorera |
|
|
![]()
|
|
Błąd na pewno jest po Twojej stronie a nie po stronie skryptu, który de facto jest dobry.
Działanie php jest niezależne od przeglądarki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A strone odswiezasz czy cofasz sie i ponownie wysylasz formularz?
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Wchodzę na stronkę, wypełniam formularz, i klikam na jakiś link z menu i nic....... Nie odświeżam, i nie cofam się. Co radzicie mi dalej zrobić ?
|
|
|
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Oto formularz w html:
Może to coś pomoże. To nie ja pisałem tego html'a. Musże mieć stronkę identyczą do pierwozoru dlatego nie przpisałem tego kodu na CSS. POMOCY |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Guest @ 2005-12-11 15:13:38) To nie ja pisałem tego html'a. Musże mieć stronkę identyczą do pierwozoru dlatego nie przpisałem tego kodu na CSS. POMOCY Hmm... nie ty pisałeś tego HTML-a, musisz mieć stronkę indentyczną do pierwowzoru, zapisujesz loginy i hasła do pliku. Widzę, że jakiś wielki haX0r(a raczej phisher) się na tym forum pyta o radę ![]() ![]() Ten post edytował Hacker 11.12.2005, 21:45:52 -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:57 |