![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Napisałem prostą funkcję zapisywania treści do pliku, jak komuś nie działa np. file_put_content" title="Zobacz w manualu php" target="_manual może się przydać.
Sposób użycia:
Pozdrawiam Ten post edytował Spirit86 9.12.2005, 14:37:07 -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. "file_put_content" nie będzie działać nikomu, puki nie napisze sobie samemu tej funkcji... literówka... file_pub_contents
2. Lepiej było nazwać funkcję 'file_pub_contents' i umieścić ją w funkcji warunkowej:
Dzięki temu można używać tej samej nazwy funkcji pomimo wykorzystania PHP4. -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ty tez zrobiles kilka literowek przez co twoj post jest troszke niezrozumialy. przynajmniej dla mnie.
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak Cie to tak ucieszy, to masz
![]()
dla mnie to może się nazywać zapisz_plik() i tylko pod taką nazwą bym tego używał. Ale jak kto woli ![]() -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:21 |