![]() |
![]() |
-h4b3k4- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Ma ktos jakis pomysl jak stworzyc panel do dodawania newsow? Newsy znajduja sie w plikach txt wygladaja tak:
Kod Przykladowy Temat Przykladowa tresc tematu, jakies glupoty:P ___________________________ Dodał: h4b3k4 a takiej samej postaci sa wyswietlane na webie. Pozostalo mi przygotowac panel do dodawania ich. Ma ktos jakis pomysl, wzor bo ja nie wiem za bardzo jak to zrobic ;P Czekam na pomoc zyczliwych userow ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm poprzez formularz:
na temat: pole tekstowe tresc: textarea dodal: pobrac z ciastka/sesji Potem jakas funkcja za pomoca ktorej pobierasz dane z pol i zapisujesz do pliku. -Najlpiej zrobic dla kazdego newsa oddzielny plik, jako nazwe dac temat lub jakies id. Pozdrawiam Ten post edytował ounc 6.12.2005, 23:13:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodawanie newsa:
Edycja newsa: sprobuj preg_match_all" title="Zobacz w manualu php" target="_manual, aby wyciagnac dane z tekstu Ten post edytował dtb 7.12.2005, 13:19:30 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:01 |