![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2003 Skąd: Zakliczyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !!!
Mam problem, potrzebuję rotatora bannerów. Z systemów opartych na plikach txt, (które do tej pory przeglądnąłem) ani jeden nie spełnia moich oczekiwań. Wiem że na MYSQL-a nie byłoby problemu - niestety jak na razie musze zadowolić sie txt-ami. Wymagania: ![]() 1. system oparty na plikach tekstowych 2. podstawowe statystyki (kliknięci i wejść itp) 3. wyświetlanie bannerów graficznych i/lub textowych. 4. admin (dodawanie, usuwanie, modyfikacja, ograniczenia liczby wyswietlen/klikniec i inne opcje ... ) 5. :!: :!: :!: Ważne aby w adminie była możliwość wybierania trybu wyświetlenia zlinkowanej strony (nowe okno, to samo okno) dla kazdego bannera oddzielnie. 6. :!: :!: System taki musi działać na stronach umieszczonych w różnych katalogach (na tym samym serwerze). Np. calosc skryptu w katalogu 'banner' a strony w równorzędnych katalogach 'kat1', 'kat2', itp. 7. ew. opcje spotykane w podobnych systemach. Czy ktoś spotkał się z czyms takim lub podobnym :?: :?: :?: Poszukuję osoby która podjęłaby się wykonania czegoś takiego. Pomoze ktoś :?: Pozdrawiam Krzysiek -------------------- PHP <-musze sie tego nauczyc ;)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba na www.kess.snug.pl jest taki skrypcik poszukaj!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poszukaj:
www.scrypty.com www.hotscript.com 8) -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:26 |