![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam maly problemik , podczas wrzucania obrazka do bazy mam wrazenia jak by sie zapisywala jego nazwa a nie sam obrazek. czy ktos mogl by mi podrzucic skrypcik sluzacy do wrzucenia obrazka do bazy, najlepiej jak najmniejszy. Pozdrawiam TOMASZ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
A może podzieliłbyś sie z nami skryptem, który napisales? Z dużym prawdopodobienstwem masz tam bład. Bysmy pomogli ci go poprawic, a nie gotowca chcesz. No chyba ze to mialo trafic na forum "Szukam"?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
plik dodaw5.php (nic caly plik - mam nadzieje ze niczego nie zapomne wkleic)
plik dodaw1.php (caly plik - lacznie z innymi danymi)
Znaczniki bbcode trzeba zamykać! poprawiam --- nospor |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. zapomniałeś zamknąć tagu [ php ]
2. ten pierwszy kod to co to niby jest? nie można w ten sposób zagnieżdżać w skrypcie kodu HTML, więcej doczytaj w manualu |
|
|
![]()
|
|
tylko ze ten pierwszy kod to dziala. to jest tylko wycinek bo caly ma kilkaset linijek i nikomu by sie go nie chcialo przegladac.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:27 |