![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki oto fragment kodu
Z bazy się usuwa, problem jest z usunięciem pliku z serwera. Podejrzewam że nie mogę tej funkcji wykorzystać w taki spoób, tylko że najpierw muszę wejśćw katalog pliki o dopiero tam usuwać, ale nie jestem pewnien... Wyskakuje mi taki błąd Kod Warning: unlink(pliki/): Is a directory in /home/softbiur/public_html/action.php on line 48 Linia 48 to ta z unlink Jak usunąć plik z serwera? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno masz ustawioną zmienną $_GET['p']? Bo z tego: ...unlink(pliki/): wychodzi na to, że raczej nie...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ale gafa...
jak łączyłem zmienne do wysłania to zamiast dać && strzeliłem ?. Dzięki, na to nie zwracałem uwagi , a wystarzycło sprawdzić czy przechodzi zmienna. Właściwie to powinienem zacząć od tego.... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif) Problem rozwiązany. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:34 |