![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 1 Dołączył: 19.02.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Nie zamieszczam tu kodu bo go po prostu jeszcze nie ma, mam tylko pytanie dotyczące przenoszenia ( danych, parametrów ) w JS, a mianowicie: mam stronke na ktorej są pewne elemety JS ( onClick ) dzięki którym zmienia mi się wygląd strony ( bez przeładowań ). Moje pytanie brzmi w jaki sposób da się zapamiętać te dane, aby po kliknięciu w link i przeładowaniu strony mieć wygląd strony z poprzedniego kroku. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ciasteczka chyba będą najlepszym wyjściem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
można by też przesyłac przez $_GET
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie nie, bo wtedy trzeba przeładować stronę! Chyba, że masz na myśli AJAX (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 1 Dołączył: 19.02.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
to chyba musi byc jednak ciasteczko. Metoda $_GET odpada, wtedy by trzeba do każdego linku cos doklejac.
dzieki. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(shpyo @ 2005-11-22 22:03:47) no właśnie nie, bo wtedy trzeba przeładować stronę! Acha, no to może taki pomysł, żeby miec kilka pól hidden, nawet nie muszą być w formularzu, bo i tak nic nie będzie wysyłąne, ale wtedy w js można czytać w zmieniać zawartość tych pól ukrytych czyli traktować je jak zmienne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 15:34 |