![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam nadzieje że mi pomożecie bo szukam dobrego, szybkiego hostingu. Ale nie chodzi mi firmy krzaki. Patrzyłem już na etap.pl i kei.pl ale tam mają okropne panele.
Ludzie z webhelp nie chcą mi pomoc bo łamie to ich regulamin, może Wy mi pomożecie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam tylko 250zł wiec tylko takie serwery wchodzą w gre.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko zależy od tego do czego będzie Ci potrzebne. Jakie chcesz mieć tam parametry. Ciężko coś doradzić, jak nie wie się czego oczekujesz (prócz szybkości).
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Najlepiej 1-5gb
Transfer min 120gb/rocznie php 5 moze być 4 mysql - bez limitów wielkości konta emial - bo subdomeny - bo domeny - min 5 konto ftp - min 5 jakiś porządny panel Ten post edytował mablo 17.11.2005, 23:00:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu (na forum) ktos dawal do oceny serwis porownujacy hostingi -- moze go znajdziesz i znajdziesz cos dla siebie (o ile ten serwis jeszcze istnieje:D).
---- lap -> 1G/5G, php5, mysql 4.1 (mam tam konto) Ten post edytował dr_bonzo 18.11.2005, 16:45:51 -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.avx.pl - masz php 5 oraz niedlugo MySQL 4.1
--- ja tez mam tam hosting i bardzo ale to bardzo go chwalę:) alek -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam:
Cytat webd.pl
i.365.pl hostbank.pl -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polukaj tez na http://forum.php.pl/index.php?showtopic=6599
tam sa darmowe hostingi, wiadomo luksusów nie bedzie ale zawszecos:] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 3.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I zobacz lap.pl. Masz PHP5 (cgi) i PHP4, MySQL-a (nie wiem jaka wersja i nie chce mi się sprawdzać;-), PostgerSQL-a 8 i co tam jeszcze chcesz;-)
Pozdrawiam Marcin Staniszczak |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do lap.pl to generalnie jest ok, admin szybko reaguje na uwagi i jest pomocny, ostatnio wprowadzili MySQL 4.1 ale minusem (nie tylko ich) jest ze PHP5 dziala jako CGI a nie modul apache
![]() ![]() PS. no i maja male problemy z eAcceleratorem pod PHP5 twierdza ze nie jest stabilny ![]() ![]() Ten post edytował Kinool 19.11.2005, 00:00:48 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 3.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i z PostgreSQL-em już sobie radzą - zrobiłem im za freeko skrypcik zarządzający kontami bazki i odpowiedziałem na kilka pytań i chyba już jest ok;-) Ogólnie z adminami da się dogadać, wszystko działa bardzo fajnie no i stoi na niezłej maszynce. A! I dają dostęp do shell-a tak jak by ktoś chciał puścić jakaś aplikacje - serwerek jakiś czy coś;-)
Pozdrawiam Marcin Staniszczak |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:38 |