![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pewien problem mam zainstalowane ipb v2.1.2 i mam problem spolczenie wgralem ale litery ś ł itp krzaki nadaje gdzie trzeba wejsc aby zmienic z iso 1 na iso 2 ?
![]() THX |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pl amdina nie ma
charsety zmieniasz w szablonach (templates). uzyj wew. wyszukiwarki to szybciej znajdziesz wszystkie 8859-1 i zamienisz na -2 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spolszczenia ACP nie ma i narazie raczej nikt nie zabierze się za jego zrobienie, ponieważ wychodzi za wiele poprawek do ipb i nowych wersji skryptu...jak to się ustabilizuje to na invisionboard.pl weźmiemy się za PL ACP ;]
A co do kodowania: TOOLS & SETTINGS -> General Configuration -> Document character set Ustaw wartość tego pola na iso-8859-2 Pzdr Msb invisionboard.pl -------------------- www.invisionboard.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:04 |