![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki prosty skrypt formularza kontaktowego.
niestety nie przysyla mi danych wpisanych na stonie a jedynie stale wpisy PLEASE HELP! oto skrypt:
(IMG:http://forum.php.pl/uwaga.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze popraw bbCode a potem powiedz mi gdzie jest formularz ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest umieczony na stronie usa-auto.pl
obsluguje php4 mam tez podpowiedz ze to moze byc problem z wlaczoniem zmiennych globalnych w php troche sie chyba nie znam na tym musze wrocic do podstaw sorki za zawracanie gitarry dzieki from the mountain |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Wydawało mi sie, że @NuLL o coś Cię prosił. Tym razem poprawię za Ciebie posta i dopisze bbCode. Ale następnym razem możes zponieść konsekwencje za jego niestosowanie. Zajrzyj raz jeszcze do Regulaminu.
2. Jak podajesz kod to podaj kod dotycząy zagadnienia w całości, nikomu nie będzie się chciało latać po linkach i szukać formularza, potem sprawdzać źródło bo Tobie nbie chciało sie tu wkleic kodu. |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
sorki jestem freshman
poprawie się dziex za wyrozumialosc |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
czy chodzilo o cos takiego?
----edit---- No normalnie podpadasz od samego początku (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) 1. Jak już się zarejestrowałeś to sie teraz zacznij logować. 2. Do kodu HTML służy, kto by pomyślał, tag [ html ] a nie [ code ] 3. Pamiętaj też o przycisku edytuj, możesz dzięki niemu edytować swoje posty. ~mike_mech |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
oki sory ale w html jakos kiepsko na podgladzie wygladal
co ciekawe na innym serwerze ten skrypt chodzi admin domeny cos wspominal o cyt " wlaczonych zmiennych globalnych w php" teraz t ojuz w ogole mam musztarde zamiast rozumu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze ostatni raz. Jeśli zdecydowałes sie zarejestrować to zacznij też sie logować.
A register globals to dyrektywa w pliku php.ini, tematy z nią związane pojawiają się niezwykle często na forum. Uzyj wyszukiwarki żeby znaleść rozwiązanie i poczytaj podręcznik manuala na php.net I nie wal teraz tysiąca wpisów o prtzebogatej treści: "Sory, poprawię się" Po prostu popraw się. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 21:07 |