![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak oceniacie stronkę?
Trochę bugów jest w html ale robiłem na szybko poprawie to niedługo. [Działa pod IE, Operą, "lisem" chyba też] Czy jest całkiem bezpieczna [php]? Nie jestem wielkim specem php, ale może jakoś da się obejść zabezpieczenia przez błędy które widać z przeglądarki? [kliknij tutaj] pzdr ![]() Ten post edytował Natanael 28.10.2005, 18:11:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj klikalny link [url]
Cytat Czy jest całkiem bezpieczna [php]? To pokaz kod... -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oj dr_bonzo czepiasz sie przeciez to jego pierwszy post jeszcze nie zna zasad umieszczania stron do oceny. specjalnie dla Ciebie go wyrecze
![]() www.bialka.net a co do samej strony: -nie testowalem pod wzgledem bezpieczenstwa, ael wydaje mi sie ze mozesz zdjac link do panela administracji -wyglad ladnie nie przesadzony sniezne tlo ![]() ![]() -mapka z pogoda powinna byc wieksza bo jest niewyrazna |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajne, tylko ja bym scentrował tą tablekę i przy podstronach o domach zrobił jakiś mały odstęp pomiędzy tą górną belką a tekstem, żeby się nie stykały. W księdze gości można dodać pusty wpis ( filtracji wpisów nie sprawdzałem, żeby Ci ewentualnego bajzlu nie zrobić, więc nie wiem, czy takowa jest
![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uwagi:
- top powiedzmy, że ujdzie ![]() - content to jeden zlepek, jakiś podział by się przydało wprowadzić - wycentruj stronę - prosta strona, dlaczego komplikujesz sobie życie używając tabelek ? - brak doctype 2/10 -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Cytat(Pigula @ 2005-10-25 21:46:55) oj dr_bonzo czepiasz sie przeciez to jego pierwszy post jeszcze nie zna zasad umieszczania stron do oceny. Jakbym miał władze, dostał byś ostrzeżenie. Od tego jest regulamin, aby go czytać i przestrzegać. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
stronka spoko co się będę czepiał
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-----------======-----------
1. @Natanael proszę przedytować posta wstawiając klikalnego linka, oraz jeszcze raz zapoznać sie z Regulaminem i zasadami pisania na tym forum; 2. @Pigula bycie nowym nie zwalnia ze znajomośc zasad tutaj obowiązujących; 3. @Ociu masz rację (może nie co do ostrzeżenia ale masz), ale zwróć uwagę częściej na przycisk Raportuj. 4. @marast78 nie pisz zbędnych postów, tego typu pytania kieruje się prywatnie do użytkownika. Skupcie się na ocenach. -----------======----------- 1. Brakuje jakichś obramowań lub koxów, czy czegoś co by ograniczyło elementy na stronie głównej. Spis obiektów i ta mapa jakoś tak dzinie mi się widzę. Powinny być odosobnione bardziej 2. Po kliknięciu w linki u góry stwierdziłem, że strona jest niespójna - każdy link prowadzi gdzieś indziej. Wszystko nie jest ze soboą zintegrowane :/ I niestety klikając na obiekty podtzymuję zdanie strona za każdym razem zmienia się przwie w całości, nie mówiąc o tym że wszystko zawsze ładuje sie w oddzielnym oknie :/ 3. http://www.bialka.net/index.php?act=show&mod=ma to jest za to miłą niespodzianką. To znaczy reakcja na błędne URL'e. 4. No i niestety dalsze problemy This page is not Valid (no Doctype found)! i NOT Valid CSS :/ Ale podejrzewam że jest to jedna z pierwszych Twoich stron, wiec chwali sie zapał i chęć. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(marast78 @ 2005-10-27 14:11:24) stronka spoko co się będę czepiał ![]() ![]() darmocha - strona jest moja ![]() a za ogłoszenia to niestety nie moge udzielic ci informacji [U.S.] ![]() dzieki za oceny. z tego co przejrzałem to: - co do linku do PA to musi byc zeby wlasciciele obiektow sobie zajrzeli, nie ma obaw jesli chodzi o SQL injection bo system w 95 % dziala na plikach - W3C - ostatnia strona miala ponad setke bledow ![]() - co dy wygladu taka jest moja koncepcja i mysle ze jest ok - mapka z pogoda: chodzi mi tylko o to zeby byleo widac temp i takie duperele a mysle ze widac - "Po kliknięciu w linki u góry stwierdziłem, że strona jest niespójna - każdy link prowadzi gdzieś indziej. Wszystko nie jest ze soboą zintegrowane" - teraz juz jest ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:49 |