![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 1 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam za Chiny nie mogę zrobić aby $1 bylo wartoscia tego (.*?), bo cały czas "nie wykonuje" mi tego zamiast kodu ktory ma byc pomiedzy tabelkami podstawia mi '$1', nie za bardzo wiem dlaczego. ponizej kod
Przykladowa tabelka:
Jak daję parametr e, to nie kmini tego (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) z góry dzieki Kolejny brak bbCode konczy sie ostrzezeniem - NuLL Ten post edytował NuLL 22.10.2005, 01:44:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze chodzi Ci o coś takiego
Jeżeli uzywasz funkcji w preg_replace musisz użyć modyfikatora e. A po drugie to nie $1 tylko \\1. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 1 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, wyrzuca
Warning: Unknown modifier 't' in view.php on line 697 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro sam nie umiesz kombinować i czekasz na gotowe to masz tu teraz kod bez błędu musisz tylko podstawić sobie odpowiednie swoje części
Jakkolwiek sądze że wynik Cie ne zadowoli, ale robiłem to na podstawie tego co Ty już napisałeś. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:16 |