![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
miałem taki kod.
i powiedzmy że wszystko działało jak trzeba mniej więcej. Natomiast po zmianie na ten kod, który miał rozwiązać parę rzeczy z powyższego:
przestało to działać w ogóle, tzn. nie wyswietlaja sie obrazki ani pod linkiem do nich nie ma zmiennej fid, tzn jest ale nie ma wartości i wyglada to http://.../reviews_screen.php?rid=276&fid= moze mi ktos powiedziec co sie stało że sie z...? -------------------- filmy, filmy, muzyka, muzyka, gry, gry
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
podoba mi się ten kod:
a wiesz ja można zapisać go krócej? o tak:
A wiesz czemu? Bo ty w pętli krążysz tak długo, dopóki $rand jest różny od $licz_temp. Gdy się zrównają, to pętla się konczy. a fid masz puste bo pewnie $numerek masz puste. A numerek masz puste, bo pewnie ci w tą petle nie wchodzi i do tablicy zapiujesz nic, bo ty nigdzie tego $rand nie inicjujesz na początku. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałem komentarze, teraz powinno Ci pójść łatwiej poprawanie... Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:37 |