![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Ostatnio mnie nie było (nikt nie zauważył ale to normalne ;P)
Byłem na jurze - gdzie jedna z historii jest nader doprowadzająca do wyskoku żyłek ;P Siedzimy sobie pod 10 m skałą (na którą jest leciutkie wejście od boku) i sączymy złocisty nektar bogów, nagle qmpel załążył się ze mną że za piwo nie wejdę na ta skałę od strony stromej (bez zabezpieczeń, czepaków itd). -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
połączenie: góry, wspinaczka, i piwo... Bez komentarza... Ciekawe co na to Panowie z GOPR'u
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
czkeam dalej bo to niekoniecznie jest dobra odpowiedź (znzacze że to tylko jedno piwo)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jedno muwisz? Ja znam takie piwo. Mocne. Jedna butelka to jest 1 litr 9.1 %.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ostatnio mnie ... bez urazy ale czy czasem lepiej nie jest nic nie mowic niz paplac?..
dawniej do hydeparku trafialy ciekawsze - ostatnio cos poziom jakby opada.. -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Cytat Ostatnio mnie ... bez urazy ale czy czasem lepiej nie jest nic nie mowic niz paplac?..
dawniej do hydeparku trafialy ciekawsze - ostatnio cos poziom jakby opada.. I tu trafiłeś w sedno - poziom opada tak drastycznie jak wzrasta temperatura za oknem, ale i tk nikt nie kwapis się na coś ambitnego. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro sie zalozyles i dales ankiete na forum to jest to rownoznaczne z tym ze Ci sie udalo wiec po co ta ankieta? Jesli by sie nie udalo najprawdopodobniej bylbys R.I.P. Nie wiem co chcesz przez ten temat zyskac ale na pewno w moich oczach nie staniesz sie bohaterem bo takie zachowanie to dziecinada.
-------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
byłem ciekaw waszego osądu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat byłem ciekaw waszego osądu.
No cóż. No comments :-| Na szczęście jak ja sobie wypiję (co i tak się bardzo żadko zdarza) to aż takie głupoty mi nie przychodzą do głowy ![]() BTW: Ludzie różne rzeczy po alkoholu robią, często zdarza się że tracą kontrole nad swoimi słowami i potrafią bardzo człowieka zranić... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat byłem ciekaw waszego osądu. Kicha i dziecinada.
Cytat tracą kontrole nad swoimi słowami i potrafią bardzo człowieka zranić... Takich ti się ignoruje lub zamyka w lodówce, z której uprzednio wyciągnęliśmy cały szron.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
a teraz chwila prawdy - udało mi sie
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:31 |