![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: bie L any Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem - samo drzewko xml wyświetla mi sie w firefoxie ale jak potraktuje je pod html to cenzura
i pod IE wszystko ładnie działa a pod firefoxem nie ![]() ![]() Proszę nie używać brzydkich słów --- nospor -------------------- <? $cartman="C.A.R.T.M.A.N.: Cybernetic Artificial Replicant Trained for Mathematics and Accurate Nullification";
echo $cartman; ?> |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sadze ze pomylies sobie html z xslt. To ze mialo cos takiego byc wprowadzone w FF to mnie dziwi. Ze IE to ma to sie nie dziwie bo to zapewne specyfikacja MSHTML. Wiec poczytaj o xslt IE tez podobno to wpiera
![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: bie L any Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiem dzieki - juz sie nauczyłem xsl troche
![]() ![]() -------------------- <? $cartman="C.A.R.T.M.A.N.: Cybernetic Artificial Replicant Trained for Mathematics and Accurate Nullification";
echo $cartman; ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:12 |