![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, pokazywać
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój jest najlepszy
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spenalzo, zawsze lubilem takie minimalistyczne avatary
![]() Moj po lewej (robiony przezemnie jakby ktos pytal ![]() Ten post edytował Seth 17.09.2005, 23:30:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moj to kadr z teledysku Linkin Park - Faint
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taa... avatar hwao wymiata, jakbym tylko wiedział skąd wziąść jakiegoś podobnego chomika też bym takiego miał ...
![]() ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heheh, dobry temat.
Aż mnie zmobilizował do podmiany mojego avatara ![]() Jak dla mnie ranking wygląda tak: 1. hwao 1. kszychu egzekwo z hwao 3. Seth z tego co pamiętam kiedyś miałeś lepszy ![]() 4. aleksander 5. nospor sentyment do głupiutkiego misia 6. bela_666 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hwao rządzi
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
MOże być i hwao. Aczkolwiek kiedyś miał lepszy avatar - pikna kobitka. Jakoś mam wiekszy sentyment do kobiet niz do chomikow
![]() Ale i tak Kubuś is the best ![]() ![]() Ja bym propnoał jeszcze dać konkurs na najgorszy avatar. Pewnie część z was wie, kogo bym typował na lidera w tej dziedzinie ![]() ![]() Może prowadzenie w tym konkursie, skusiło by parę osób do zmiany avataru - przyjemne z pożytecznym ![]() A tak na marginesie to jestem przeciwnikiem zmiany avatarów. Jestem wzrokowcem i w pierwszej kolejności patrze na avatar, potem na ksywke. Jesli ktoś zmieni avatar, to przez chwile nie wiem że to on. Kszychu jak walnął te swoje losówki to mnie nieźle skołował ![]() ![]() Ale ogólnie fajnie mu to wyszło. Swego czasu jak ktoś mi podpadł z pczątkujących, to pamietalem avatar i jak widzialem takie cudo, to juz mialem goscia na oku. Niektorzy się z chytrzyli i zaczęli zmieniać avatary przez co tracił ich z oczu. Ale już z tym koniec dzięki pewnej Księdze W. (tu kryptoreklama - prosze modów o nie kasowanie posta ![]() Fajnie jest gdy już ktoś zmienia avatar, to zmienia go na podobny sty. hwao tak robi, trzyma się stylu mangi (czy jak to się tam nazywa). Raz tylko mu nie wyszło gdy na swój avatar dał swoj zdjęcie - to na pewno nie była manga ![]() Podobnierobi @ActivePlayer. On daje zamazane(zniekształcone czy cokolwiek bądź co on z nimi robi) twarze. Całkiem fajnie to wgląda. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Aż zmieniłem avatar
![]() Głosuje na spenalzo(a) ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Legionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tam mam Lorda Vadera i mi sie podoba
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co wy gadacie. Mój jest najlepszy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat odobnierobi @ActivePlayer. On daje zamazane(zniekształcone czy cokolwiek bądź co on z nimi robi) twarze. ... to są moje zdjęcia...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Seth, hwao, alek, mój
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to ja sobie zmieniłem avatarka
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nieno, hwao normalni wymiata, wg mnie na drugim miejscu jest nospor wraz z dewizą Wielkiego Kubusia Puchatka.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat(ActivePlayer) .. to są moje zdjęcia... Fajne bylo to z dziewczną. Twoja?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepiej zrobic sonde:P??
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@aleksander: I ile byś miał możliwości do wyboru? 1000? 2000? Wszystkich uzytkowników?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
@sztosz ale czemu? Wybrać nominowanych. Padło tu parę propozycji osob i do sondy mozna dodać tylko ich. Mozna by eszcze pociągnąc ten temat by zgłaszac jescze innych nominowanych, max. powiedzmy 20 osób i na nich zrobic tą sondę.
@aleksander pomysł ciekawy. Było by to miłe odetchnięcie od codziennych spraw forum. Dla pierwszej trójki można by ufundować koszulki php.pl lub kubki ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Cytat(nospor @ 2005-09-18 11:16:52) @aleksander pomysł ciekawy. Było by to miłe odetchnięcie od codziennych spraw forum. Dla pierwszej trójki można by ufundować koszulki php.pl lub kubki ![]() nie rozpędzasz się czasem?? ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:17 |