![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Jestem strasznie zirytowany
![]() Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/w/n/z/wnz/www/func.php on line 8 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 Tresc pliku func.php wyglada nastepujaco:
Prosilbym o pomoc gdyz kazdy nastepny dzien pogarsza moia sytuacje psycho-fizyczna ![]() Z góry thx |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widzę w funkcji WierszeM() zmiennej $id. Skąd funkcja ma wiedzieć co to za zmienna?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No juz widzi zmienna $id
a mimo to dalej nie działa..... jestem zalamany.... mamo ja tu gine!! Ten post edytował Haptor 11.09.2005, 13:01:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy $id na 100% jest intem? Jak nie to może się sypać z tego powodu.
-------------------- notDevBlog - devblog.luinnar.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
BOSHE no nie idzie pokaze wam jak teraz mam
a tresc błedu Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/w/n/z/wnz/www/func.php on line 7 BOSHE HELP...... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co zwraca mysql_error() po zapytaniu?
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
No pokazuje takie cos
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 teraz juz tylko to juz nie ma innej tresci ^^ to juz cos:P |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to masz niepoprawnie sformułowane zapytanie. Spróbuj tak:
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jesli to nie pomoze to zobacz tak
Ten post edytował pawsul 11.09.2005, 20:20:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale przecież my mamy zgadywać, że zmienna $id (czy $m) to string a nie integer.... powinieneś dostać ostrzeżenie za nie dostarczenie nam szczegółowych informacji nt. zmiennych użytych w zapytaniu. Ostatni raz widzę, że ktoś mówi, że jest błąd a my go "błędnie" (z jego winy) poprawiamy...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale wy kombinujecie z tym ja
I tyle bedzie dzialac na 100% -------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
Sprzęt: Noteook BenQ A33E ___________________________________________________ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 21:29 |