|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2003 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam!
Interesowała by mnie przybliżona cena wykonania sklepu jaki jest na www.art.com, (podgląd obrazu w ramach itp.) |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%)
|
Wydaje mi się iż podanie jakichkolwiek danych kontaktowych byłoby pomocne.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%)
|
od 2 do 3 tys .. b_stanek@mmj.pl
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%)
|
Przy odrobinie pracy to za prawie darmo (koszt serwera internetowego) - jakiś darmowy sklep internetowy.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%)
|
Temat faktycznie bardziej pasuje na Hydepark niż na Poszukuję.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat(TomASS @ 2005-09-09 13:50:37) Przy odrobinie pracy to za prawie darmo (koszt serwera internetowego) - jakiś darmowy sklep internetowy. To tylko złuda, jak kupsz gotow sklep, to więcej jest problemu z nim niż jak się samemu napisze, a jeśli się nie umie napisać to kupienie sklepu też nie jest rozwiazaniem, mój kumpel ostanio kupił za 50 zeta, bo nie zna php, i tak nie umiał go skonfigurowac i wogóle nie działało jak trzeba, nawet jak mnie poprosił o pomoc w konfiguracji, to też nie wiedziałem za bardzo jak zmienić to i tamto w ustawieniach, zero przejżystości, w ogóle jakaś kaszana i kicha, jeśli się myśli o powaznym interesie, to niech nikt nie myśli, że za 50 zeta coś wogóle rozkręci, na to trzeba także czasu i wytrwałości |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Cytat Przy odrobinie pracy to za prawie darmo (koszt serwera internetowego) - jakiś darmowy sklep internetowy. To tylko złuda, jak kupsz gotow sklep, to więcej jest problemu z nim niż jak się samemu napisze. Przeciesz pisze, że chce kupić. Cytat mój kumpel ostanio kupił za 50 zeta, bo nie zna php, i tak nie umiał go skonfigurowac i wogóle nie działało jak trzeba, nawet jak mnie poprosił o pomoc w konfiguracji. Sklep, który ktoś zrobił i "sprzedaje" za 50zł? Chyba daje licencje to po pierwsze primo. A po drugie, jeśli kupił profesjonalny sklep, to chyba też w cenę wlicza się obsługa techniczna i na pewno ma instrukcję. To że nie mogliście skonfigurować to tylko świadczy o.... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) Cytat jeśli się myśli o powaznym interesie, to niech nikt nie myśli, że za 50 zeta coś wogóle rozkręci. Tutaj się w 100% zgadzam - albo znajdzie darmowy sklep (gdzie będą różne pierdoły, reklamy, banery), albo napisze sam, zleci to komuś, albo kupi komercyjny. Koszty napisania takiego sklepu to >2k zł. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 09:26 |