![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem sobie EZPUBLISH i wyskakuje mi takie cos:
Fatal error: Cannot re-assign $this in ........... lib\ezutils\classes\ezdebug.php on line 198 A oto kod php tego pliku: Kod usunięty - ponad 1500 linijek ![]() Ten post edytował NuLL 20.08.2005, 23:05:40 -------------------- www.megapakiet.prv.pl - najlepszy i najtanszy hosting
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwariowałeś wklejąc takie coś - zastanów się co robisz
![]() Mogę założyć że próbujesz uruchomić ezPublisha pod php 5. Niestety on nie działa i tego błedu nie da się wyeliminować. -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie, pod php 4 (WebServ)
a dokladnie chodzi o linijke: get_class ( $this ) != "ezdebug" ) Ten post edytował adamkaraczun 20.08.2005, 23:12:56 -------------------- www.megapakiet.prv.pl - najlepszy i najtanszy hosting
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na Skrypty php -> CMSy - może tam ktoś będzie wiedział jak tak. Topic jest na złym forum.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdziłeś wymagania eZ publish przed instalacją?
http://ez.no/products/ez_publish_cms/info/..._for_ez_publish -------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:32 |