![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie ponownie!
I znowu problem, na szczęście już nie z samą bazą danych ale z phpMyAdmin. Tak jak zalecano rozpakowałam aplikację do Apache'a do katalogu htdocs, wpisałam w przeglądarce localhost/phpAds(tak się nazywa katalog) i wyświetliła mi się zawartość katalogu i nie wiem co mam dalej zrobić aby zobaczyć na ekranie aplikację, może mi znowu ktoś pomoże - bardzo proszę. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2003 Skąd: mazury, wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kliknij na index.php. Jesli chcesz aby index.php byl wyswietlany automatycznie znajdz w pliku httpd.conf linijke przypominajaca
Kod <IfModule mod_dir.c>
DirectoryIndex index.html index.htm index.shtml index.cgi index.php </IfModule> i dopisz sobie index.php. Jesli to nie pomoze to musisz dopisac Kod LoadModule dir_module lib/apache/mod_dir.so
Oczywiscie sciezke musisz zmienic w zaleznosci od polozenia bibliotek. (modulow) -------------------- --
Carpe Diem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pozatym wypadaloby jeszcze Config PhpAdmina do wlasnych potrzeb dostosowac....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:35 |