![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hello, czy znacie jakis darmowy soft do zrzutu html do obrazka png? Chce miec system faktur i nie chce zeby ludzie cos przy tym majstrowali wiec wymyslilem ze to bedzie obrazek i zaczalem dlubac w GD ale juz mam dosyc zabawy z tym.. zwlaszcza ze ma byc wielojezyczne i literki maja inna szerokosc i wszystko sie @#$3$#%@... Chyba ze znacie jakis fajny sposob/biblioteke w ktorej mozna 'rysowac' z uzyciem tabelek, albo jakiegos rozsadnego systemu bo tu mozna sie zarżnąć.
Dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 23.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie piszesz zbyt jasno, ale nie lepiej zamiast to rysować przez gd, poprostu wygenereować pdf?
-------------------- Słyszałem, że macie tutaj jakieś takie php... fajne to, dobre to jest?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli trzeba już to wolałbym żeby htmla mi eksportowało to jakiegoś formatu dokumentowego. Robienie pdfów nie jest w sumie takie trudne
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mialem podobny problem i dzis wszystkie formularze generuje w pdf
z kilkunastu klas ktore testowalem do tego najlepsza narazie byla klasa fpdf http://www.fpdf.org/ jak bys jej chcial uzyc i mial problemy, z checia napisze co i jak jezeli ktos zna lepsza klase do pdf (moze wiecej funkcji ?) to dawajcie znac |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:47 |