![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Czy istnieje taka możliwość, że przeglądarka nie obsługuje skryptów php? Miałem taką sytuację, że ktoś wypełnił formularz, wysłał poprzez skrypt php dane na serwer, a one nie pojawiły się (dane z formularza zapisywane są do pliku). Czy wina leży po stronie przeglądarki? Używam funkcji javascript do kontroli wprowadzanych danych. Dziękuję za opdowiedz. Grzegorz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeglądarka nie ma nic do wyświetlania php.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli funkcja napisana w javie nie ma bledu to szukaj w skrypcie php inne mozliwosci nie ma
Ten post edytował Pigula 27.07.2005, 15:01:07 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odpowiedź.
Jednak zastanawia mnie, czy użycie jakiejś starej przeglądarki nie ma wpływu na ten problem?. Tak właśnie było, osoba otworzyła formularz w starej przeglądarce (niestety nie wiem jakiej). Dane nie znalazły się na serwerze. Grzesiek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php działa po stronie serwera... równie dobrze możesz wykonać kod z pod konsoli. Jeżeli dane nie zostały dodane do bazy, a na stronie korzystasz z skryptów JavaScript, to być może ze względu na "starość" przeglądarki, kod ten nie wykonał się przez co dane nie zostały wysłane do php.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:59 |