![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 31.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka!
Proszę o oceny designu - w założeniach miał być w miare poważny w wykonany w zielonkawych kolorkach kazzy ![]() link: KaZaA design pzdr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się. Jak już mam się czepiać to może daj odrobinę cieńsze belki i klawisze. Ale nie jestem pewien.
No i może zamień biel na ten kolorek, który masz na topie. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Super, z mojej strony brak zastrzezen.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popieram Krzycha. Nieco za wysokie belki i buttony i lepiej złamać nieco tło szarością. Wtedy będzie naprawdę ładne.
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się, fajna strona, chociaż jakbyś tak troszeczkę bardziej dosunął to lewe menu do krawędzi to byłoby jeszcze lepiej
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:00 |