![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Co powiecie o tej stronce. Chodzi mi głównie o ocene laya. http://jfpk.jarocin.com.pl Pozdrawiam DuduS Ten post edytował DuduS 21.07.2005, 16:41:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam tylko jedno:
to submenu dalbym odrobine wyzej- troche za bardzo jest na dole. RESZTA jest ok 9,5/10 choc strona nie jest zbyt rozbudowana ### przypomnialem sobie- ta odleglosc topu strony od poczatku strony- nie wiem jak dokladnie to nazwac tez jest za duza. odrobie wyzej cala strone i bedzie ok Ten post edytował trucksweb 29.06.2005, 15:33:36 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proste i ladne.
Ale: - zobacz jak wyglada z wylaczonym flashem, biale pola + brak menu - najade na menu, zejde z niego a ono nadal mruga -- tak mialo byc?, wylacza sie gdy przed zejsciem z tego flasha wejde na nieaktywne pole obok "zadaj pytanie" -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ladne, ale:
- http://jarocin.com.pl/jfpk/index.php?page=index -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
badzo ladne
zadnych niepotrzebnych rzeczy 10/10 -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
404 :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podoba mi sie
8/10 bo mozna by przemyslec bardziej koloroy tych przyciskow, tzn tych kresek na dole przycisku, taka tecza sie zrobila:) ale podoba mi sie, estetycznie to wyglada. -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
A ja mam wrażenie, że już gdzieś widziałem coś podobnego. Dla mnie zbyt szablonowe - bardzo podobne designy można kupić na allegro - a ja mam do tego niestety awersję ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Hmm..
pokoleji Top całkiem niezly aczkolwiek: - gorna belka jakos tak sie urywa - "Zaloguj | Strona główn" nie pasuje mi takie "latajace" tym bardziej na takim tle - Ten flash tak wrzucony ni z tad ni z owont, bardzo sztucznie to wyglada (szczegulnie te kontrasny kolorowe) - "Zadaj nam pytanie" tak sie odrywa od reszty i po niej pusty blok... mogles jakos linie "zawinieta dac do gory i zeby swiecilo sie to jakos a nie tak urwane Miejsce na tresc: - nie podobam mi sie "urwanie mapy" - tez sztycznie i "statycznie" mogles dac jakies "ladniejsze ciecie" - Mnie osobiscie nie podoba sie dawanie trescie "luzem" w srodekowej czesci, tym bardziej ze jest ten grand i on z kolorem tym szarym "troche" nie pasuje - sprawia wrazenie "niechlujne" - imho - Dane o firmie mogles jakos ladniej umiesci a nie tak rzucic poprostu (jakas tableka albo cos, nie koniecznie musi byc widoczna tylko zeby to bylo jakos wyrowane) - Formularze tez wrzucone standartowe. Mysle ze ta praca jeszcze nie jest dokonczona z ocena sie wstrzymam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Praca jest skończona. To już finalna wersja. Co do uwag. Na pewno nieraz mieliści problem z zapełnieniem strony treścią szczególnie że klient dostarcz materiały w wydaniu minimalistycznym. Niestety to się równiez teraz przytrafiło więc próbowałem maxymalnie rozstrzelić treść aby pozakrywać puste obszary. hwao nie wiem co masz na myśli mówiąc: Cytat - nie podobam mi sie "urwanie mapy" - tez sztycznie i "statycznie" mogles dac jakies "ladniejsze ciecie" Co wg Ciebie jest ładniejszym cięciem?Pozatym sprawa formularzy. Jakie to są formularze niestandardowe ? Pozdrawiam DuduS |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- pod opera strona ma rozjazdy
- uzycie wielu znacznikow <table> - formularz nie ma walidacji danych "To już finalna wersja" - ciekawe co szefowie tej firmy na to? -------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:43 |