![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie zapytanie i kod php
nie wywala bledu serwer a newsa mi nie dodaje do bazy.. nie wiem kompetnie o co chodzi. loguje sie na phpmyadmin na tego uzytkownika i smiga, zreszta na tym userze na serwerze jest zaistalowany jportal i dziala.wiec co jest ne tak? Ten post edytował mariaczi 23.06.2005, 19:00:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze wstaw pola do jakich dodajesz, najlepiej bedzie jesli wyswietlisz sobie zapytanie i zobaczysz co jest nie tak.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pola do jakich dodaje wstawialem i tak samo.problem jest dziwny bo na moim kompie na krasnalu to dziala!!! i to jest dziwne!! pomozcie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
srednik?
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrzuc strukture tabelki.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a sprobuj tak: polacz sie z baza przy uzyciu
a pozniej:
i bedziesz wiedzial co i jak i gdzie problem ![]() pozdrawiam -------------------- www.tanieprogramy.edu.pl
www.zamkor.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 1 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj tak:
zwróć uwagę, że nie ma średnika po nawiasie w zapytaniu... |
|
|
![]()
|
|
Mam taka uwage odnosnie stosowania skladni zapytnia bez wymieniania pól. Jesli zmienimy strukture tabeli, dodamy 1 pole musimy przerabiac kod, a jesli wymienimy do jakich pól dodajemy wtedy mamy pewnosc ze zawsze INSERT bedzie prawidlowy.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:27 |