![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Probuje zrobic swoj system userow z newsami i commentsami oraz adminowaniem ich :-). Narazie wszystko szlo dobrze, ale napotkalem swoj pierwszy problem, z ktorym nie moge sobie poradzic. Zajmuje sie teraz panelem administracyjnym uzytkownikow. System opiera sie na ciasteczkach i nie ma problemu, zeby samemu edytowac swoje dane, ale narazie nie wiem jak zrobic, zeby admin mogl edytowac dane uzytkownikow.
I nie wiem jak zrobic, zeby w adminupdate.php wyswietlalo mi dane uzytkownika, ktorego chce edytowac (przechodzac z wczesniejszej strony z lista uzytkownikow)bedac zalogowanym jako admin. php zajmuje sie od jakiegos tygodnia, wiec prosilbym o wyrozumialosc :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z wczesniejszej strony musisz wybrac uzytkownika i przekazac jego id, nastepnie w tym kodzie robisz warunek WHERE id = $_GET['id']
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:49 |