![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam tabele:
Teraz robię wybieranie które nie działa i nie wiem dlaczego nie pokazuje ani jednego rezultatu:
Nie pokazuje mi nic.... pomimo, że samo polecenie wydane bezpośrednio w bazę "SELECT * FROM artykuly where art_dz='$dzial"; zwraca mi poprawne wyniki (za $dzial podstawiam nazwe działu). Dziękuję za wszystkie sugestie / pomoc. Pewnie mam jakiś drobny błąd... jest już późno i słabo kontaktuje 8) Ten post edytował Kamis 2.06.2005, 02:20:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To działa tylko pozamieniaj sobie mysql na pg. P.S. Tak na przyszłość, to jak usuniesz te znaki @ to on ci napisze gdzie jest błąd (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) P.S. Jak używasz tablic asocjacyjnych (pg_fetch_array) to możesz się przez nazwy odwoływać, nie potrzeba wtedy do zmiennych przypisywać nawet, wszystko jest dosyć czytelne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:50 |