![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znalazłem pewna funkcje do sciagania plikow
ale zauwazyłem w jej działaniu pewna nieprawidłowosc .. tzn . gdy siagam archiwa rar to potem nie moge ich otworzyc .. wypisuje mi komunikat ze sa uszkodzone [ ' nieoczekiwany koniec archiwum ] i nie moge ich wypakowac ... zastanawiam sie czy moze brakuje tu jakichs nagłówków albo czegos jeszcze .. . bede bardzo wdzieczny za wszelka pomoc pozdr. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie w tym tkwi bład .. bo archiwa zip tez ciaga uszkodzone choc tym mime jest dobry
PS. podstawiłem tym mime jeszcze do rar ale to nic nie pomogło ![]() EDIT =============== wywaliłem wiekszosc nagłówków zostawiłem tylko :
i nareszcie działa tak jak nalezy ![]() Ten post edytował AIRSKY 27.05.2005, 10:15:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie wypisujesz jakichs dodatkowych danych do przegladarki? np. enter, spacja przed <?php, albo po ?>
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:50 |