![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: stąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich forumowiczów!
Jestem n00bem jeśli chodzi o bd.Na localhoście mam zainstalowanego Krasnala, więc hasła oraz user do bazy sa standardowe('root', 'krasnal'). Mam bd produktów (na razie tabelki z rozszerzeniami *.frm, *.MYI, *.MYD). Aktualnie jestem przed eksportowaniem jej na serwer (lh.pl) obsługujący php oraz MySQL. Strona internetowa bedzie wyświetlała produkty znajdujące się w tej bazie. Pytania:
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jakie kroki trzeba podjąć aby wyeksportować tą baze na serwer (chciałbym skorzystać z phpMyAdmina)? Wybierasz eksport i zapis do pliku Cytat czy jest konieczne (przed wysłaniem) dodanie do tej bazy userów? Fizycznych nie Cytat posiadam już nazwę użytkownika oraz chasło do tej bd (nadaną przez dostawcę) - więc gdzie mógłbym zmienić hasło/użytkownika ze standardowych (tak aby zgadzały się z tymi nadamymi przez admina)? Hm jesli masz takie uprawnienia to mozesz z phpmyadmina -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: stąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo Ci dziękuję za szybką odpowiedź
![]() Cytat Cytat jakie kroki trzeba podjąć aby wyeksportować tą baze na serwer (chciałbym skorzystać z phpMyAdmina)? Wybierasz eksport i zapis do pliku
Cytat Cytat czy jest konieczne (przed wysłaniem) dodanie do tej bazy userów? Fizycznych nie aha
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:15 |