|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2005 Ostrzeżenie: (10%)
|
Widze ze boicie sie kodu wiec uproszcze:)
Wszystko w zasadzie poza paroma drobnymi szczegolami jest ok: Chodzi mi o ta komorke zawierajaca inputy typu hidden. Nie potrafie poukładać jej elementow w odpowiedniej kolejnosci (php,formularz,html).Mam w formularzu trzy takie Jesli sa dobrze z punktu widzenia Dreamweavera, czyli formularze oznaczone sa ladna czerwona przerywana linia, to robia sie paskudne odstepny w kazdym wyswietlonym wierszu [przez pola hidden], a jesli je wyjme z tagow <td> to znowu Dreamweaver ich nie widzi (co jest rownoznaczne chyba z bledem w kodzie) ale wyswietlone wiersze wygladaja wtedy ok. Prosze o pomoc. Czy to sie w ogole da tak ulozyc by bylo dobrze a wiersze wygladaly ok? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował falkor 13.05.2005, 00:56:58 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%)
|
Co masz na myśli mówiąc zę dreamweaver ich nie widzi ? Że nie wyświetlają się na widoku roboczym ? To chyba nie jest problem ?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%)
|
jezeli piszesz kodem php to nie patrz na podglad strony dreamweavera bo on wtedy php nie uwzglednia, chyba ze mozna jakos go skonfigurowac
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2005 Ostrzeżenie: (10%)
|
no tak, ale czy fakt ze nie pokazywal tej czerwonej przerywanej ktora oznacza formularz nie oznacza ze dla niego nie bylo tamformularza?
No i te paskuden (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) inputy typu hidden, niby nie widoczne ale akapity przy wyswietlaniu w petli robily, tak ze wiersz nie jak wiersz tylko jak trzy wiersze. A jak sie wywalilo </form> za </td> to juz bylo ok tyle ze <form> byl po <td> a wiec dosc to niepoprawne zagniezdzenie...i do tego jeszcze rfagmenty z php.."/ ...w koncu zrezygnowalem i wrocilem do metody GET.... prosze jednak o komentarze jesli macie, bo wciaz nie wiem czy zaprezentowana przeze mnie kolejnowsc znacznikow w tym kodzie jest poprawna. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.12.2025 - 17:23 |