![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak ostatnio mam chec napisania czegos duzego jakis system a'la nuke tylko ze polski i troche inaczej przemyslany. Sam taki system bylby oparty na modulach np. 1 glowny zawiaralby baze userow i ich obsluge , panel administracyjny, potem np. moduly takie jak newsy, artykuly, galerie,sondy itp. do tego system skinow na mozna by sciagac skiny razem z htmlem do odpowiednich rzeczy jak newsy, czy forum.
jakby ktos z was chcial sie za takie cos zabrac do zapraszam do rozmowy ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A na start jaka dajesz cene?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
a ja z mila checia pomoge .... jak szalec to szalec a nie ....
moim zdaniem powinno to byc pod patronem wlasnie tego servisu zablysnac zaslynac wspomoc dzialanie innych a nie odsylac wciaz do manuala co sie stalo gl00pio popularne na tym forum ... to potrafi kazdy ... nie trzeba znac php, ani mysql, ani c++ nic nie trzeba znac, wystarczy miec modem i klawiature i napisac "wez looknij w manual" blechhh moze na wstepie forum w dziale php napisac look manual or link do manuala zrobic ![]() konczac z jeszcze raz podkreslam nie dla pieniedzy czlowiek zyje i pomoge Ci bezinteresownie, bezkeszownie, bezopoznien, jezeli ktos tego nie rozumie -- to juz jego problem nie moj .... zachecam do ^c (kopiowania) mojego stanowiska aby za jakis czas moc loooknac w lusto i sie do siebie usmiechnac pozdrawiam It`s_me idealista, moralista, bazodanowiec, maniak netowy, itd itp z Koszalina itsme@irc.pl itsme@crs.pl izkk03@polbox.com ps. mysql i php| css i html nie ruszam ... czekam na konkrety co do ww. projektu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2002 Skąd: Nie z Warszawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak bedzie to mialo rece i nogi oraz szanse na duza odwiedzalnosc, to ja wam moge gratis zafundowac miejsce na serwerze unixowym+php+SQL+CGI (i co tam jeszcze).
P.S. Serwer chodzi na Polpaku - T 2 MB. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
I takie postepowanie 2 czlowieka mi sie podoba
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2002 Skąd: Nie z Warszawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konkret to wy zrobcie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 268 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
error: to powiadasz, ze co trza zrobic dla tego "miejsca" :?:
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dobry serwis - profesjonalny, ciekawy, z szansami na powodzenie (bla, bla, bla). Wy pracujecie, ja moge byc waszym mecenasem (nie mylic z mercedesem) hi, hi, hi
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No spoko tylko wiecej takich ludzi potrzebuje !
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
A ja myslalem ze error jestes pozadnym czlowiekiem, ktory rozdaje za darmo ... w przeciwienstwie do tych, co biora za darmo - robote :wink:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: miejscowosc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też mogę pomóc (spróbować :wink: )
![]() |
|
|
![]()
|
|
Rozdawnictwo juz dawno przeszlo do historii tego kraju. Teraz liczy sie inicjatywa, pomyslowosc, przedsiebiorczosc. Jak to bedzie, to i sponsorzy sie znajda. A z czasem wszyscy bedziemy mercedesami (nie mylic z mecenasami) jezdzic.
|
|
|
![]()
|
|
Co ty masz z tymi mercedesami?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
też możecie na mnie liczyć, jak będę w stanie (w przerwie między robieniem jednej bazy a drugiej i nie będę pijany - żeby zapomnieć jaki to ból robić sam taką bazę) to wam pomogę
a tak na serio to w miarę moich umiejętności i możliwości POMOGĘ -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
dvc: robisz bazy?
|
|
|
![]()
|
|
baza to podstawa wszystkiego kazda lepsiejsza strnoka musi sie opierac na cudownie pikenej i prostej bazie
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kryr: jeśli można tak to określić to robie
![]() a przy okazji chcę się jak najwięcej nauczyć ![]() popełniam pewnie dużo błędów, które można byłoby w prosty sposób ominąć lub wcale ich nie robić, ale jak posiedze jeszcze w tym rok to myśle, że będzie ok ![]() wielu rzeczy jeszcze nie wiem, nie wiem nie jak zrobić - wszystko robie po "omacku" i z chęcią porozmawiałbym z kimś o robieniu baz, technikach normalizacji, itd... dobrze wiedzieć itsme, że zajmujesz się bazami ![]() -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
Chyba wszyscy "dzialajacy"
![]() |
|
|
![]()
|
|
a co z Tobą kryr? jak bazy danych?
-------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
Narazie sa 3 osoby chetne do tegoprojektu jezelijeszcze ktos z was ma ochote to piszcie do mnie sagat@sagat.biz [/code]
|
|
|
![]()
|
|
Ja juz robie za darmo jedna witrynke, jak na razie mi starczy... moze kiedy indziej?
![]() |
|
|
![]()
|
|
kryr: pomóc to przecież możesz na tyle ile możesz
|
|
|
![]()
|
|
skoro tak powiadasz, to i ja moge
![]() |
|
|
![]()
|
|
niech pomyslodawca podsumuje kto i co bedzie robil
![]() ruchy ruchy to nie graw szachy to trza robic |
|
|
![]()
|
|
Podsumowujac
![]() Nie bawem uruchomie jakies forum tylko dla uczestnikow projektu i uruchomie tez jakies demo tego co napisalem ![]() Ja napewno zajme sie glownym modulem czyli userzy ich prawa zabezpieczenia (tu bede potrzebowal pomocy ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
sami sami
Ty tu jestes głównym dowodzącym i to Ty wiesz co chcesz mieć także proponuje jak strorzysz forum, rozpisać co byś chciał 1. 2. 3. ... a wtedy pogadamy ![]() -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak napiszesz juz o co Ci dokladnie chodzi (jakie skrypty) to moze i ja sie wlacze
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Seth: na pewno coś się znajdzie, pracy nigdy za mało nie jest, prawda?
po za tym mi będziesz pomagał ![]() tylko jeszcze nie wiesz o tym :idea: -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
Ok wszystkich zainteresowanych projektem zapraszam na forum ktore przed chwila postawilem
![]() |
|
|
![]()
|
|
sagat: cosik błędy Ci wyskakują, ale sie zalogoeałem
![]() -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
wiemm ale wszystko dziala
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
To się również cieszę...
i jak rozplanowałeś sobie wszystko w głowie? albo na kartce papieru? -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
dvc: ales staromodny :wink: uml i case
![]() (literowke popelnilem w poscie ![]() |
|
|
![]()
|
|
kryr: o co Ci chodzi?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mysle, ze taki system byl by dobrym rozwiazniem dla php.pl. Oczywiscie jezeli by sie wszyscy zgodzili to mozna by po napisaniu calego 'skryptu' stworzyc za jego pomoca nowa strone php.pl. To byla by tez niezla reklama dla tego systemu.
Co wy na to :?: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat dvc: ales staromodny :wink: Cytat kryr: o co Ci chodzi? Myślę, że Kryrowi chodziło o:Cytat na kartce papieru
-------------------- Pozdrawiam,
Mistycus |
|
|
![]()
|
|
Mistycus: dzięki
a w czym zrobić coś takiego, hmm? -------------------- .: [ DV ] :.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2002 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No, jestem ciekawy co wam z tego wyjdzie.
Mam nadzieje ze nie bediecie mieli problemo oraz ze zrobicie kariere w swiecie ![]() Wkoncu nieduzo jest polskich projektów ktore zaistniały w świecie (żadnen? :?: :oops: ). Aha, macie juz jakas nazwe ? ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:35 |