![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dam wam tutaj moj kodzik i pomozcie mi ![]() ps. nie jest napisany zbyt profesjonalnie ale jak mowie ucze sie ![]()
pozdrawiam ![]() -------------------- Drukuj24.pl - Drukowanie to koszt
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na samym początku strony daj "ob_start();", a ta kwestja z formularzem by wygladała tak:
Jeśli ciacho istnieje, to pokazuje tekst ze zmiennej $error, a jeśli ciacho nie istnieje, to tworzy go i pokazuje forumlarz. PS. Nadmieniłem tam że mozesz sobie ustawić czas po jakim wygaśnie ciacho - jak chceez żeby nie znikało czasowo, to pozostaw to pole puste. Pozdrawiam, Mateo -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: /dev/null Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
juz zrozumialem cookies
![]() ![]() mam jeszcze jeden problem a mianowicie taki ze jestem np na stronie http://domena.pl/index.php?strona=1&funckc...tepna_funkcja=5 noi plik z ankieta mam wywolany include na wszystkich pod stronach, noi pytanie moje jak mam zrobic zeby np mam "POKAZ WYNIKI" to zeby do tego linku wyzej dodawal jeszcze &wyniki=show czyli jak mam stworzyc link to ma byc http_reffer ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() -------------------- Drukuj24.pl - Drukowanie to koszt
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
dziala ladnie
![]() dziekuje slicznie ![]() Ten post edytował bumfank 10.05.2005, 19:32:37 -------------------- Drukuj24.pl - Drukowanie to koszt
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:53 |