![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://activ.nyloncoffee.pl/?url=portfolio.jpg
prosze o sugestie i oceny... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się, zwłaszcza te cienie wokół tabelek, chociaż chętnie zobaczyłbym również wersję HTML
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na to bedize trzeba poczekac, chce to zrobic pozadnie, zfleshowac jakos w mare... pewnie za jakis czas pokaze calosc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a) wywal tą górną belkę - a przynajmniej te 2 przyciski na niej... nie duplikuj wbudowanych funkcji przeglądarki - po co
![]() ![]() ![]() c) ładny design, stosunkowo ładne kolory i zestawienie - ale bardzo chciałbym zobaczyć trochę więcej typografii i textu w tych prostokątach... ![]() Generalnie, jak na razie 7/10, 5/10 jeśli zrobisz we flashu ![]() -------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
flashowe beda tylko ten 3 guziki. na tej gornej belce faktycznie nie dam tych napisow, ale ona zostanie. dzieki za oceny
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Nein, nie podoba mi się.
Te nagłówki za małe, cienie za mocne, kolor dziwny ![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Mnie osobiscie nie podoba sie pomysl mieszania zielonego z szarym
![]() Ogulnie jakoś mi nie podchodzi, nie podoba sie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie sie średnio podoba
dal bym 7/10 -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi sie wydaje ze tych cieni (mimo ze ladne
![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dość ładny, ale top jest chyba troche za wysoki (w rozdzielczosci 800x600 bedzie zajmowal wiecej niz pol ekranu) i ten kolor szary z zielonym tez nie do konca pasuje
-------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:34 |