![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Bardzo proszę kolegów o test serwisu. Dokładnie chodzi mi o prace systemu w "PANEL RMA" rejestrację ,dodawanie zleceń i przypomnień i innych detali. link: www.mtec.com.pl A i ogólne sugestie mile widziane. jest kilka pustych linków po stronie English :-) dzięki. Ten post edytował Max_Siedlce 1.05.2005, 10:26:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zbyt duzo pustego miejsca pod strona.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba cos nie wyszlo z ta ramka
do poprawy uzywam firefox -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysle podobnie - ramka do wyrzucenia, przez nia nawet nie mam ochoty zostac na stronie. widze w niej ze 150 pixeli strony...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok dzięki .ramka w innych przeglądarkach niż IE faktycznie okropna :-) już powinno być lepiej.
Bardzo zależy mi na teście rejestracji i obsługi panelu. jeśli ktoś się nie chce rejestrować to login:test i hasło:test do serwisu. oczywiście po testach baza leci do kosza . dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie pod firefoxem nie chce zalogowac- login: test haslo:test
nic nawet nic nie pokaze;( -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
dzięki. masz wyłączone cookie. zaraz poprawię brak informacji .
Czy może ktoś wie dlaczego mam w przeglądarkach mozilli centymetrowe paski na górze i dole ramki czy u was też są? w IE i Opera OK. niemogę wyszukać przyczyny . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
popraw blad opisany przez dr_bonzo... wyglada to strasznei pod opera 8
-------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Englosh version menu", "Passwort" -> słaby program można zawsze ukryć pod dobrą ortografią
![]() -------------------- if(function_exists("zrozum_kobiete")){
echo "Niemożliwe!"; exit;} |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm... usun iframe...
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze: ten iframe w dziale "serwis PC" jest conajmniej denerwujący. Poza tym usuń ten pasek przewijania na dole
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za sugestie test zakończony.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:11 |